Onze diensten

Onze diensten

 • ROSING SECURITY - Bewaking

  Industriele bewaking van kantoor, bedrijfsplan, domein of magazijn?
  Voor een permanente of tijdelijke bewaking van industriele eigendommen, an dan niet in combinatie met andere diensten, staat ons Rosing Security team garant voor veiligheid en vertrouwen. Een op maat en volledig ge´ntegreerde aanpak zorgt voor een vlekkeloze dienstverlening van de hoogste kwaliteit. De veiligheid van uw eigendom, personeel en bezoekers zijn onze prioriteit!

  Winkel en winkelcentra zijn vaak drukke omgevingen dit in combinatie met te weinig tijd zorgen soms voor onaangename verassingen als vandalisme of diefstal heeft plaatsgevonden.
  Met het Rosing Security team staan wij klaar voor elke opdracht, volledig volgens uw wensen, discreet of zichtbaar preventief.
  (Preventieve) Toegangs- en uitgangscontrole, persoonscontrole, wandelpatrouilles, balie bewaking en meer!

  Domeinbewaking, voor langdurige of korte bewakingsopdrachten zorgen wij voor een veilige omgeving en bescherming van uw roerende en onroerende goederen.
  Op zowel momenten van grote bedrijvigheid als tijdens onbemande periodes zorgen wij dat uw domein (ook privaat en overheid) in alle discretie van bewaking in voorzien.
  Op maat natuurlijk, zoals u van ons gewoon bent!
  ROSING SERVICE LIJN: 0475 89 63 80

  Preventieve controlerondes, interventie na alarm, Mobiele bewaking bestaat uit controlerondes, patrouille, openings- en sluitingsrondes en interventie na alarm.
  Deze wordt uitgevoerd door een bewakingsagent in een dienstwagen op onregelmatige tijdstippen.
  Afhankelijk van de opdracht voert de bewakingsagent rondes uit in het gebouw, rond uw terrein of op uw werf.
  Hij/zij inspecteert alles van a tot z en draagt hierdoor bij tot de algemene veiligheid van uw gebouwen, personeel, goederen en materiaal.


  Pro-actieve mobiele bewaking en ontrading door preventie, In samenspraak bepaalt u afhankelijk van uw noden, frequentie en duur- traject en te controleren punten, door middel van ons eigen taggingssysteem de preventieve rondes door onze mobiele bewakingspatrouille.
  Doet er zich een noodsituatie voor of wordt een alarm getriggerd? Dan sturen wij u onmiddellijk een patrouille ter plaatse voor interne en externe controles.
  Wij garanderen de snelste responstijden omdat wij opereren in de omgeving van uw bedrijf! Rosing security mobiele bewaking: 24/7 snelle respons en actie!
  Met onze mobiele ploegen kan u rekenen op flexibiliteit en snelheid aan zeer concurrentiële prijzen!
  - externe controleronde (perimeter, deuren en ramen)
  - interne controleronde (opsporen van technische defecten …)
  - doven van lichten en uitschakelen van apparaten
  - controle van personeel op aanwezigheid, diefstal ...
  - openen en sluiten van gebouwen
  - controle op kritische bedrijfsprocessen
  - bezoekersverslag


  Reactief: reactie na alarm!, Mobiele agenten worden uiteraard ook ingezet om te reageren op alarm. Loopt er een alarm binnen in de centrale, dan zijn wij meteen paraat om zo snel mogelijk ter plaatse te gaan. Onze agenten beschikken over zeer goed uitgeruste apparatuur en hebben een grondige kennis van alarmsystemen. Zo kan er snel en vastberaden actie ondernomen worden, bij brand-, inbraak- of bedrijfsprocessen. Kortom de juiste aanpak in elke situatie!.

 • ROSING EVENTS SERVICES

  Dank zij Rosing Event Services kunnen we u een totaal pakket en specifieke diensten aanbieden.
  Ervaren Rosing Event services teamleden zorgen voor net die extra diensten die u kunnen bijstaan op alle momenten.

  Host & Hostessen
  Parkingboys
  Evenementmedewerkers
  Ticket, uitnodigingscontrole
  Vestiarediensten
  Klantenonthaal
  VIP begeleiding
  Receptie Beheer- en conciergediensten
  Totale evenementcoordinatie

  Klik op Rosing Services voor meer informatie!


  ROSING SERVICE LIJN: 0475 89 63 80